Obiecte din sticlă

Creăm obiecte din sticlă suflată, conform vechii tehnici, prin care topim sticla în cuptor, la 1400°C, o culegem pe țeava de suflat și o prelucrăm manual, apoi o introducem din nou în cuptor pentru cca 16 ore, după care o finisăm după caz, o matisăm prin scufundarea în baie de acid, îi adăugăm diferite aplicații sau o pictăm.
Reciclăm obiecte de menaj din sticlă, le topim sortate pe culori și apoi, prin suprapunerea unor straturi de culori diferite, obținem lucrări din sticlă fuzionată cu utilitate practică și efect decorativ. Realizăm și vitralii, dintre care pe unele le pictăm manual cu desene ample, complexe, pentru uși și ferestre sau panouri decorative somptuoase, de o frumusețe unică.
Avem un portofoliu bogat de vaze, boluri, ferestre, panouri vitrate, trofee, platouri, fructiere, diverse vase, căni, carafe și pahare, corpuri de iluminat, abajururi, globuri, lustre, aplice, plafoniere, toate unicat, lucrate manual în diverse tehnici, inclusiv Schneider, Daum Nancy, Gallé, Tiffany, sticlă givrată sau sablată, precum și tehnici mixte.